Cevizli Ortaokulu

Vizyon: ATATÜRK İLKE VE İNKİLAPLARI IŞIĞINDA, TOPLUMSAL DEĞERLERİMİZ KORUYAN, ÖĞRENEN, KENDİNE GÜVENEN, ÜRETKEN, GİRİŞİMCİ, KENDİNİ YENİLEYEN, SEVEN VE SEVİLEN KİŞİLERİN OKULU OLMAK.

Misyon: ÖĞRENCİLERİMİZİN; GÜNÜMÜZ ŞARTLARINA UYGUN ÖĞRENMELERİNİ, VATANINI SEVMELERİNİ, MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERİNE BAĞLI, ARAŞTIRMACI, İDEALLERİ OLAN; BİLİMSEL DÜŞÜNCEYE SAHİP, UZLAŞMACI BİREYLER OLARAK GELECEĞE HAZIRLANMALARINI SAĞLAMAK.

Başarılar:

Lojman: 2 -
Servis Bilgisi: Okulumuz taşımalı eğitim bölgesi olup civar 10 mahalleden öğrenciler taşıma ile gelmektedir.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://cevizliorta.meb.k12.tr

Adres - CEVİZLİ MAH. CEVİZLİ M.AKİF ERSOY CAD. CEVIZLI ORTA OKULU BLOK NO 18/1 AKSEKİ / ANTALYA

Yerleşim Yeri - Cevizli Beldesi Akseki ilçesine bağlı bir Mahalledir.

Ulaşım Beldemizden ilçe ve il merkezine yeterli sayıda araç gitmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezine 30 km İl Merkezine 185 km uzaklıktadır.Hergün Cevizli Mahallesinden 06:30 , 08:15 ,12:45, 16:15 saatlerinde Antalya merkeze minibüs seferleri bulunmaktadır.